Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ?



Δεν είναι «φρέσκο φρούτο» η κυρία –λέμε τώρα- Ανθή Καρασάββα στο χώρο της δημοσιοκαφρίλας.  Στα ρεπορτάζ της που έστελνε σε έντυπα της Μ. Βρετανίας για την ανασκαφή στην Αμφίπολη, ανέφερε –μεταξύ άλλων ανακριβειών – ότι η Αμφίπολη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την «Μακεδονία».  Τώρα ξαναχτυπά λέγοντας πως οι Ελληνίδες φοιτήτριες εκδίδονται για μια τυρόπιτα.  Ισχυρίζεται μάλιστα πως στήριξε το ρεπορτάζ της σε έρευνα του καθηγητή κοινωνιολογίας κ. Γρηγόρη Λάζου του τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου.  Και παρά το ότι ο ίδιος βγήκε σε έντυπα και τηλεόραση και διέψευσε πως της έδωσε τέτοιο στοιχείο, η «κυρία» Καρασάββα υποστηρίζει το ρεπορτάζ της επιμένοντας να χαρακτηρίζει ....
τις Ελληνίδες «πόρνες της τυρόπιτας».
Ποστάρω τη φωτογραφία της για να σταματήσετε ν’ αναρωτιέστε γιατί.   

Με τόση ασχήμια λογικό το βρίσκω να βγάζει τόσο κόμπλεξ και χολή τσουβαλιάζοντας όλες τις Ελληνίδες με τόση εμπάθεια.  Αναρωτιέμαι μόνο με πόσες τυρόπιτες πληρώνεται τόσος κιτρινισμός.
Πρόκειται πάντως για μια αμφιλεγόμενη ξένη ανταποκρίτρια στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα διεγράφη το 2009 από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και τώρα συνεχίζει με ζέση τα ανθελληνικά ρεπορτάζ για λογαριασμό των Times του Λονδίνου με μόνιμο μοτίβο την διάθεσή της να προκαλέσει θόρυβο με την χολή που εκτοξεύει εναντίον της Ελλάδας με τα ανακριβή ρεπορτάζ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου